Ο Μάικλ έγειρε αναπαυτικά στον αγαπημένο του καναπέ, στο κεντρικό λόμπι του ξενοδοχείου. Από τη μεγάλη τζαμαρία είχε τέλεια θέα στην Αθήνα και τον καταγάλανο ουρανό, κι αυτή η εικόνα πάντα του έφτιαχνε τη διάθεση. Ένας σερβιτόρος άφησε μπροστά του έναν espresso lugo με λίγη καστανή ζάχαρη. Ο Μάικλ τον κοίταξε ερωτηματικά κι ο σερβιτόρος απάντησε χαμογελαστά «Έχουμε πάρει οδηγίες κε Πέρι».

Κοίταξε το ρολόι του κι άνοιξε το ντοσιέ με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας: Τρία διαφορετικά γήπεδα, 6 αγώνες μπάσκετ.

Αυτή την ώρα 4 ομάδες μπάσκετ αναχωρούσαν από 3 διαφορετικά ξενοδοχεία προς δύο γήπεδα. Οι δύο ομάδες των διαιτητών, τρία γκρουπ και 16 εκτελεστικά στελέχη ετοιμάζονταν επίσης να αναχωρήσουν για το γήπεδο. Μέχρι τα μεσάνυκτα, άλλα δύο παρόμοια κύματα μετακινήσεων θα είχαν ολοκληρωθεί, προς τα γήπεδα αλλά και πίσω στη βάση τους.

Επόμενη σελίδα στην ατζέντα, μια τηλεοπτική συνέντευξη που έπρεπε να δώσει κι ένα δείπνο με τους Έλληνες αξιωματούχους. Καμία ανησυχία, το σύστημα μετακινήσεων λειτουργεί με την ακρίβεια ενός ελβετικού ρολογιού.

«Καλησπέρα σας κε Πέρι, είμαι ο οδηγός σας από το METEOR TRAVEL» είπε ο νεαρός που πλησίασε τον καναπέ του. Ο Μάικλ σηκώθηκε κι είπε

«Είναι αρκετά νωρίς, νομίζω».

«Βέβαια, παρά την κίνηση, έχουμε περιθώριο 35 λεπτών για να ξεκινήσουμε. Αν όμως φύγουμε τώρα, προλαβαίνετε να περάσετε κι από το πρώτο ματς της ημέρας πριν τη συνέντευξή σας».

Ο Μάικλ τον κοίταξε ερωτηματικά κι ο νεαρός απάντησε χαμογελαστά «Έχουμε πάρει οδηγίες κε Πέρι».