Loading...

Βάζουμε το σχέδιο σας σε κίνηση

Κάθε φορά που αναλαμβάνουμε ένα σχέδιο με υψηλές προδιαγραφές,

για να πετύχουμε το ελάχιστο αποδεκτό, πρέπει να κάνουμε τα πάντα.

Μερικές φορές, χρειάζεται και κάτι περισσότερο

Πάμε ανθρώπους στον προορισμό τους

Όποιο κι αν είναι το σχέδιο σας – επαγγελματικά meetings, ταξίδια επιβράβευσης, συνέδρια, διοργάνωση αγώνων, μεταφορά προσωπικού, ακόμα και ταξίδια ψυχαγωγίας – η METEOR TRAVELαναλαμβάνει τις μετακινήσεις, τη διαμονή, τη διοργάνωση εκδηλώσεων αλλά και παρέχει κάθε συμπληρωματική υπηρεσία που θα χρειαστεί για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. 50 χρόνια τώρα, η άριστη εξυπηρέτηση χαρακτηρίζει τη σχέση μας με τους πελάτες μας.

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες κι επιχειρήσεις, αλλά αναλαμβάνουμε μια απευθείας δέσμευση με συγκεκριμένα στελέχη. Κάθε HR, marketing manager, επιχειρηματίας, sport event planner, team manager, διευθυντής προσωπικού, συνεννοείται για πάντα με ένα και μοναδικό συνεργάτη του στη METEOR TRAVEL.

Η METEOR TRAVEL τηρεί πάντα τις δεσμεύσεις της. Εμπειρία, συνεχής αναβάθμιση, προσαρμοστικότητα, ευελιξία και θετική διάθεση είναι τα συστατικά της επιτυχίας μας.

Με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο

Η μετακίνηση ανθρώπων είναι η βασική δουλειά μας. Είναι το αναπόσπαστο μέρος κάθε σχεδίου που έχετε και κάθε υπηρεσίας που προσφέρουμε. Είναι ο λόγος που έχουμε συνεργασία με μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία από όλο τον κόσμο.

Οι συνεργάτες μας και, κυρίως, οι πελάτες τους, έχουν πάντα μεγάλες προσδοκίες αν και δεν το συνειδητοποιούν. Θέλουν να φθάνουν στην ώρα τους, οι καθυστερήσεις να; καλύπτονται, το πρόγραμμά τους να κυλάει κανονικά, χωρίς προβλήματα. Αυτές τις απαιτήσεις τους, πάντα τις ικανοποιούμε.

Αν η διοργάνωση ταξιδιών είναι η δουλειά σας κι η Ελλάδα είναι προορισμός για τα γκρουπ σας, η METEOR TRAVEL είναι ο απαραίτητος συνεργάτης σας. Μιλήστε μαζί μας, πείτε μας το σχέδιο σας και αμέσως έχετε κανονίσει όλες τις μετακινήσεις που χρειάζεται να γίνουν.

Τα πάντα που μπορεί να θέλετε

Η METEOR TRAVEL αναλαμβάνει τις μετακινήσεις, τη διαμονή, τη διοργάνωση εκδηλώσεων, αλλά και παρέχει κάθε συμπληρωματική υπηρεσία που θα χρειαστεί για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

 • Όποιο κι αν είναι το θέμα του, ένα Συνέδριο είναι πάντα μια κοινωνική εκδήλωση και συχνά μια επίσκεψη σε ξένη χώρα. Θέτοντας ως δεδομένη την απόλυτη οργανωτική επιτυχία του Συνεδρίου, η METEOR TRAVEL αναλαμβάνει όλες τις προγραμματισμένες και μη μετακινήσεις, τις εκδρομές, τις ξεναγήσεις, την ψυχαγωγία. Δεν υπάρχει καλύτερος τόπος από την Ελλάδα για ένα συνέδριο, κι η METEOR TRAVEL προσθέτει τις ομορφιές της Ελλάδας στην επιτυχία του.

  ΣΥΝΕΔΡΙΑ

       

  Απολαυστικά Επιτυχημένο

 • Τα ταξιδιωτικά γραφεία προσχεδιάζουν τις διακοπές των ανθρώπων από απόσταση. Η METEOR TRAVEL τα υλοποιεί σε πραγματικό χρόνο. Κάθε μετακίνηση των ανθρώπων σε διακοπές είναι σημαντικό μέρος της δουλειάς μας και γίνεται πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Είναι περίεργο, αλλά εμείς ενημερώνουμε τα ταξιδιωτικά γραφεία για το πόσο χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι κι ικανοποιημένοι είναι οι πελάτες «τους». Γιατί, πάντα εκπληρώνουμε τις υποσχέσεις τους.

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

       

  Με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο

 • Υπερόπτες δισεκατομμυριούχοι, παιδικές ομάδες, αθλητές με αναπηρία, διάσημοι προπονητές, κορυφαίοι δημοσιογράφοι… Υπάρχει ένα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, διατροφής, συμμετοχής για τους αθλητές, κι ένα πρόγραμμα μετακινήσεων για τον καθένα. Κι όλοι ακολουθούν το πρόγραμμα των αγώνων, που είναι καθορισμένο στο δευτερόλεπτο. Είμαστε συνηθισμένοι να υλοποιούμε πλάνα μετακινήσεων που μεταβάλλονται διαρκώς. Κι έτσι, ένα Χρυσό Μετάλλιο πηγαίνει πάντα στην Οργανωτική Επιτροπή.

  ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

       

  Απλά, δείτε τους αγώνες

 • Έχοντας οργανώσει με επιτυχία χιλιάδες επαγγελματικές συναντήσεις, η METEOR TRAVEL σας βεβαιώνει πως κάθε συνάντηση είναι και μία τελείως διαφορετική υπόθεση, γιατί κάθε λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία της συνάντησης. Ένα χτένισμα πρωί Κυριακής, μια μεταμεσονύκτια αντικατάσταση laptop, μία «αμέσως τώρα» μετακίνηση, μια πτήση της τελευταίας στιγμής που πρέπει να προλάβετε δεν είναι καθόλου σπάνιες απαιτήσεις. Η άριστη προετοιμασία είναι τόσο απαραίτητη όσο και η άμεση προσαρμογή του προγράμματος. Στη METEOR TRAVEL είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε ακόμα κι αυτό που φαίνεται απίθανο να συμβεί.

  ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

       

  Κάθε φορά, μια ολόκληρη επιχείρηση

 • Μια εβδομάδα αναψυχής και διασκέδασης στην Ελλάδα είναι πάντα ένα εξαιρετικό κίνητρο για στελέχη κι εργαζομένους. Το προσωπικό γίνεται ένα πλήθος παιδιών, τόσο αποφασισμένων να περάσουν καλά, που γίνεται δύσκολο να τους διαχειριστείς. Αυτό που φαίνεται δύσκολο, είναι εύκολο για τη METEOR TRAVEL. Έχουμε τα μέσα, το προσωπικό, την εμπειρία και την τεχνογνωσία, αλλά κι ένα επιπλέον κίνητρο. Αυτοί οι άνθρωποι περνάνε πολύ όμορφα, τόσο που είναι απόλαυση να τους βλέπεις.

  ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

       

  Είναι μεγάλο κίνητρο, και για εμάς

 • Μεγάλες εταιρείες είναι πελάτες μας, αλλά συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι αυτοί με τους οποίους έχουμε συνεργασία. Κάθε τόσο, οι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να ξεφύγουν για το Σαββατοκύριακο, για ένα ταξίδι, για διακοπές. Όταν συμβαίνει αυτό, η επαγγελματική συνεργασία γίνεται προσωπική εξυπηρέτηση. Η METEOR TRAVELείναι το προσωπικό σας γραφείο ταξιδίων και παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες με προσωπικό ενδιαφέρον. Μόλις νιώσετε την παρόρμηση να αποδράσετε, τηλεφωνήστε μας και φύγετε αμέσως από το γραφείο. Θα σας προλάβουμε στο δρόμο…

  ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ

       

  «Κάντε τη» ή κάντε μας ένα τηλέφωνο

Ιστορίες που λένε πολλά

Το Γραφείο Κίνησης

– Το γκρουπ με τους Αμερικάνους είναι ήδη στο ξενοδοχείο τους. Η πτήση καθυστέρησε 45 λεπτά κι έγινε κι ένα μπέρδεμα με τις αποσκευές. Έμειναν 7 άτομα   τους [...]

Ιστορίες που λένε πολλά

Ο παλιός ξέρει… – Τέλος, πρέπει να κανονίσεις και το ταξίδι επιβράβευσης του Τμήματος Πωλήσεων. Θα πάνε στην Ελλάδα για 7 ημέρες τον Ιούνιο. Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού έχει [...]

Ένα καλά οργανωμένο χάος

Ο Μάικλ έγειρε αναπαυτικά στον αγαπημένο του καναπέ, στο κεντρικό λόμπι του ξενοδοχείου. Από τη μεγάλη τζαμαρία είχε τέλεια θέα στην Αθήνα και τον καταγάλανο ουρανό, κι αυτή η [...]

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

meteor19 (@) otenet.gr

Ακαδημίας 43, Αθήνα

210 – 3629521

210 – 8054000

info (@) meteortravel.gr

Ακολουθείστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

Στείλτε μας μήνυμα

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Μήνυμα

[recaptcha]